The Blog

Wedding Time

Drop it like it’s hot, ofnouja liever niet eigenlijk. Hou d’r maar goed vast;) Want ja ik laat al mijn bruidsparen deze move doen. Groot of klein, Sterk of flexibel, het maakt me niet uit maar dip you must! Deze twee moest ik dan ook echt even met jullie delen.

Een dip alsof ze nooit anders doen, en dat op hoge hakken met een korte jurk in drassige grond. Kudos voor dit prachtige bruidspaar die na 12 jaar eindelijk elkaar het jawoord gaven en die voor mij dit jaar de hekkensluiters waren. Dit hadden ze te zeggen nadat zij hun preview binnen kregen, wat mij betreft de beste manier voor mij om het jaar af te sluiten:)

“Ha Myrthe! Waaaaaa! Wat een waanzinnige foto’s zitten ertussen!! We zijn echt mega onder de indruk!!! Echt top!!! Als jij er iets mee kan dan mag je ze zeker in je portfolio gebruiken wat zijn we blij dat we jou gevonden hebben!!maakt de dag echt met (naast the golden hour)een gouden randje!! Thanks en grote dank!! Liefs I & A”

Van harte you guys, en bedankt dat ik jullie mooie dag mocht vastleggen. En af en toe gewoon zelf nog even dippen he? Das goed voor de spiertjes en de romantiek;)

Zoeken jullie nog een fotograaf voor jullie mooie dag? Stuur me dan een berichtje om je datum te claimen.

Liefs Myr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almost there!

Free guide

You can embed an email signup form here by pasting the code for one in the blank "embed" box provided.