Investering

Time flies when you're having fun. Als getrouwde moeder van twee, kan ik dit alleen maar beamen. Alle clichés zijn waar, want knipper twee keer met je ogen en dat mini newborntje loopt alweer rond te stappen. Je kleintje gaat binnen no time van peuter naar puber en de mooiste dag van je leven vliegt voorbij voordat je er erg in hebt.
Hoe mooi is het dan dat ik met mijn foto's deze momenten voor altijd kan vastleggen? Dat is nog eens een investering om een leven lang van te genieten.

Photos that will last a lifetime

PACKAGE 01

Weddings

Jullie bruiloft is uniek, daarom bied ik jullie graag een op maat gemaakt pakket aan. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend mijn brochure aan!

Kennismakingsgesprek

Inclusief foto album

6-12 uur fotografie

Online gallery

500+ Edited Images

Vele extra's mogelijk

€1650

vanaf 6 uur fotografie:

Packages

PACKAGE 02

Family

Voor altijd vereeuwigd, precies zoals jullie nu zijn!

per extra persoon €20 

op locatie, buiten fotografie

1-2 uur fotografie

online gallery

20 digitale bestanden

afname extra beelden mogelijk

€275

vanaf

INCLUSIEF MINI HARMONICABOEKJE

voor families tot 6 personen

PACKAGE 03

Love& maternity

Voor twee personen, samen met je liefde of je zwangere buikje

€255

vanaf

voor 2 personen

op locatie, buiten fotografie

1-2 uur fotografie

Online gallery

20 digitale bestanden

afname extra beelden mogelijk

MINI HARMONICABOEKJE

Incl gebruik cliënt closet jurken

PACKAGE 04

Newborn

Jouw kleintje verandert razendsnel. Hou die newborntijd voor altijd vast met een mooie intieme lifestyle newbornshoot.

€295

Op locatie bij jullie thuis

1-2 uur fotografie

online gallery

20 digitale bestanden

Afname extra beelden mogelijk

Inclusief mini harmonicaboekje

vanaf

Zo werkt het

01

Stuur me een bericht

Stuur me een berichtje via het contactformulier op de website en laat me weten in welk pakket je geïnteresseerd bent. Ik probeer altijd binnen twee werkdagen te reageren.


02

MEEr
info

Via de mail stuur ik je meer info over hoe ik mijn shoots aanpak en welke (bruids)pakketten in aanbied, mocht je nog meer vragen hebben, aarzel vooral niet om ze via de mail te stellen.


03

boek die shoot!

Je wil een shoot boeken, awesome! Via de mail of via whatsapp bespreken we alle details. Voor bruiloften plannen we natuurlijk een uitgebreid kennismakingsgesprek in.


04

De grote dag

Twee dagen voor de shoot hebben we contact m.b.t. het weer en de locatie. Voor bruiloften plan ik ongeveer een maand vantevoren een draaiboekbespreking in om alle puntjes op de i te zeten.


"Door haar foto's kunnen we voor altijd mooi terug kijken!"

“Myrthe heeft onze bruiloft perfect vastgelegd! We zijn enorm blij dat we haar als fotograaf hebben gehad op onze mooie dag. De foto's zijn prachtig en de sfeer van de dag komt er perfect in terug. Door haar foto's kunnen we voor altijd mooi terugkijken. Myrthe is zeer vriendelijk, stelt zich professioneel op, mengt zich tegelijkertijd goed in de groep en stelt je snel op je gemak”

noortje & chris

01

"Myrthe was erg meegaand en stelde ons helemaal op ons gemak!"

“Ik kan iedereen MyrrieByrd Photography aanraden. Dankzij Corona werd onze bruiloft anders dan gedacht en Myrthe was erg meegaand in onze gewijzigde plannen. Tijdens de dag zelf wist ze precies wat ze wilde en stelde ze je op je gemak. Daarnaast was het gewoon ook hartstikke gezellig. We hebben laatst alle foto's ontvangen en geen enkele stelde teleur. Nogmaals bedankt!”

—Marjolein & Daniël

02

"We hebben keihard gelachen, wat een heerlijke ontspannen dag was het!"

Wat een heerlijke foto's van ons huwelijk. We zijn ontroerd, superblij en beleven de dag helemaal opnieuw. We hebben ook keihard gelachen want die bloopers geven ook weer wat een ontspannen dag het is geweest en hoeveel lol we hebben gehad. 
We hadden ons geen leukere en betere fotograaf kunnen bedenken en hebben mede dankzij jou ook extra genoten van onze dag. Die neusjes, friemels en kusjes waren natuurlijk genieten. Je hebt alles geweldig vastgelegd, dankjewel!”

rose & edwin

03

"Het eindresultaat is fabelachtig mooi. ze heeft onze beste kant gevangen!"

“Myrthe is easy going en professioneel in contact. In de voorbereiding heeft ze ons duidelijk een beeld geschetst van wat we konden verwachten. Op de dag zelf was ze stipt op tijd en op een zeer fijne manier aanwezig. Tijdens de fotoshoot stelde ze ons op ons gemak met humor en werkte ze snel. Het eind resultaat is echt fabelachtig mooi. Ze heeft de mooie en bijzondere momenten goed vast weten te leggen en ons van onze beste kant weten te vangen op beeld. Dik tevreden!”

noortje & daniel

04

"Niks geen poespas. ze heeft de sfeer gevangen zoals hij was!"

“Ontspannen, relaxt, met oog voor detail en super met kinderen (was in ons geval geen overbodige luxe 😂). Daarnaast ontzettend goed luisterend en kijkend naar wie ze voor zich heeft staan. Niks geen poespas of overdreven gedoe in ons geval en precies de sfeer gevangen zoals hij was ❤️”

sander & maaike

05

"Wat zijn we blij dat we myrthe gevonden hebben!"

Waaaaaa! Wat een waanzinnige foto’s zitten ertussen!! We zijn echt mega onder de indruk!!!🥰Echt top!!! Wat zijn we blij dat we jou gevonden hebben!!maakt de dag echt met (naast the golden hour)een gouden randje!! Thanks en grote dank!! Liefs Ineke & Alexander”

ineke & alexander

06

"Wat zijn de foto's prachtig geworden!"

“Wauw! wat super mooi, we kunnen niet wachten op de rest, zo gaaf, die op de markt, en die van mijn vader met die traan! Heel gaaf”

john & nicole

07

"We kunnen myrthe aan iedereen aanraden als bruidsfotograaf"

“In september heeft Myrthe onze bruiloft gefotografeerd. Ze heeft prachtige foto's gemaakt en heeft de sfeer van de dag echt vast kunnen leggen. Ze is erg professioneel en ik zou haar iedereen aanraden als bruidsfotograaf!”

tamara & reinier

08

"de foto's zijn nog mooier geworden dan we hoopten!

“Wij hebben geen seconde getwijfeld of we Myrthe moesten vragen om onze bruiloft te fotograferen, want dat ze een fantastische fotograaf is wisten we al. Maar de foto’s zijn nog veel mooier geworden dan we hoopten, als prachtige herinneren aan onze waanzinnig mooi dag 😘”

xiao & anne

09

"Myrthe heeft echt het verhaal van mijn bevalling vastgelegd"

“Myrthe heeft mijn bevalling gefotografeerd en een newbornshoot van ons gemaakt . Haar foto's zijn prachtig, ze weet met haar foto's de wereld echt een stukje mooier te maken! Heel knap hoe ze met gevoel alles weet vast te leggen, om tranen van in je ogen te krijgen, zo mooi! Echt iets om trots op te zijn. Met mijn bevalling heeft ze echt het verhaal vast weten te leggen met haar foto's. Zo blij mee! Verder is Myrthe ook nog eens heel lief en het is een plezier om haar bij je op bezoek te te hebben”

julia 

10

"ik kom telkens weer terug bij myrthe, de foto's zijn altijd fantastisch!"

“Ik heb meerdere keren een shoot gehad bij Myrthe. Babywearing shoots, Newbornshoot & familyshoots. Alle keren waren de foto's een voor een fantastisch. Hoe gek mijn kindjes ook doen, hoe gek ik ook doe, de foto's zijn puur en sereen. Myrthe is geweldig! ♡”

danielle & Family

11

"heb zitten huilen, zo blij ben ik met de foto's!"

“Gister door Myrthe op de foto gezet met mijn dochter. De kleine werkte niet erg mee, maar Myrthe nam alle tijd en wat was ze lief! PRACHTIGE foto's gekregen. Heb wel 10 potjes zitten janken. Niet te beschrijven hoe blij ik er mee ben.

esmee & bente

12

"Het was een super ervaring! myrthe had eindeloos geduld"

“Super ervaring! Hielp mee met het mooi knopen van mijn doek. Heel aardig, lief en veel geduld zeker voor onze dochter! Prachtige foto's. Aanrader!

danielle, stefan & livina

13

Let's make magic

BOOK NOW

Together

Almost there!

Free guide

You can embed an email signup form here by pasting the code for one in the blank "embed" box provided.