The Blog

Vintage vibes

Toen Sofie en Diègo vorig jaar mij vertelden over hun trouwplannen werd ik meteen enthousiast. Ze wilden namelijk een wedding met vintage vibes en een roaring 20’s style. Nou ben ik zelf enorm fan van deze style: Lana del Rey meets peaky blinders. Bring it on!

Nou is dit wel een thema waarbij je dan ook meteen alles erbij moet pakken. Go big or go home enzo. Nou was dit absoluut geen issue voor Sofie. De jurk, het haar, de sieraden en vooral de trouw en fotoshoot locatie, werkelijk alles was on point en tot in de puntjes bedacht en gestyled. Alles ademde een great Gatsby vibe, en daar word ik als fotograaf natuurlijk extra blij van.

Het shooten op de SS Rotterdam hielp ook ontzettend om dit thema helemaal tot z’n recht te laten komen. Wat een prachtige locatie. We waanden ons echt in een ander tijdperk.

Het mooiste van de dag was eigenlijk nog wel dat echt iedereen zich aan het thema had gehouden. Zo liepen er levensechte peaky blinders (incl geweren, omg!) rond en zelfs opa en oma waren in vol ornaat, prachtig om te zien.

Lieve Sofie en Diègo, ik wens jullie een prachtig huwelijk en een geweldige huwelijksreis toe. Ik vond het fantastisch om te mogen bijdragen aan jullie mooiste dag.

<3 Myr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almost there!

Free guide

You can embed an email signup form here by pasting the code for one in the blank "embed" box provided.